I dag vil jeg fortælle dig en hemmelighed.

Det er en hemmelighed, der får flere mænd til at skrive til dig online.

Det er en hemmelighed, der får mænd af højere kvalitet til at skrive til dig online.

Det er en hemmelighed, der vil inspirere de samme mænd til at skrive bedre beskeder til dig.

Sådan et kraftfuldt indlæg har vi klar i dag til dig.

Jeg vil give dig formlen til at skrive en unik, overbevisende, enestående online dating-profil, der tiltrækker de mænd, du vil møde, og da jeg har skrevet flere profiler end nogen på planeten, vil det være rene guldkorn.

Men inden jeg gør det, vil jeg fortælle dig, hvorfor jeg føler så stærkt om dette emne.

I 2002 arbejdede jeg i kundeservice på en datingside og tog spørgsmål over telefonen. Folk har måske ringet for at klage over et mistet kodeord eller et Internet Explorer-problem, men de ringede virkelig for at klage over, at online dating ikke fungerede for dem. Da jeg kiggede på detaljerne i deres konti, var årsagerne åbenlyse – hvilket betyder, at du ikke behøvede at være en ekspert for at finde roden til deres problem.

Nogle mennesker havde ikke-smigrende fotos.

Nogle mennesker sendte beskeder til 30 fremmede i timen.

Nogle mennesker havde ikke logget ind i to uger.

Men den primære årsag til, at de fleste mennesker kæmpede for at oprette forbindelse til andre mennesker online, var fordi deres online datingprofiler var generiske.

Din første reaktion kan være: “Men fyre er kun interesserede i billederne!”

Ikke sandt. Ikke sandt overhovedet.

Mens en mand ikke vil skrive til dig, medmindre han finder dig attraktiv, forudsat at han finder 200 kvinder attraktive, hvad skal så få ham til at vælge dig?

Det er rigtigt. Din profil.

Og hvis din profil er en vasketøjsliste over adjektiver, hobbyer, yndlingsrejser, bands og tv-shows, har du ikke noget, der virkelig skelner dig fra de andre. Det er ikke, at du lyver om at være “sjov, jordnær og generøs, “men snarere, hvis hver anden kvinde siger nøjagtigt det samme, har din profil ingen styrke.

Du kan være unik, men din profil er bestemt ikke.

Dette er grunden til, at jeg startede denne blog, for at komme med gode råd til folk omkring dating og online profiler.

Det var min blog og den har allerede hjulpet utallige kvinder som dig, med at tiltrække mænd af højere kvalitet online.

Og før du tjekker hele bloggen ud, så lad mig lige gøre, hvad jeg altid gør: give dig den bedste gratis dating rådgivning overalt på internettet.

Det, jeg skal dele med dig, er de samme tip, som jeg har lært til pro forfatterne, der arbejder på diverse danske dating sites, hvoraf nogle har arbejdet tæt sammen med mig i 15 år.

Jeg holder det kort, fordi jeg ved, at din tid er værdifuld:

1. Fjern alle adjektiver, lister og klichéer.

“Attraktiv, intelligent, uafhængig, legende, ambitiøs, omsorgsfuld” – NEJ TAK.

“Gode venner, god mad, god vin” – NEJ TAK.

“Jeg har været i Spanien, Australien, Indonesien og håber at gå til Antarktis” – NEJ TAK.

“Jeg arbejder hårdt og jeg spiller hårdt,” “Jeg ser ung ud for min alder,” “Jeg er lige så behagelig i en lille sort kjole, som jeg er i jeans og en t-shirt” – NEJ TAK

Hvis nogen anden kan skrive det, gør det dig ikke meget godt.

2. Erstat dine adjektiver og hobbyer med FORTÆLLINGER.

Dine historier er anderledes end andres historier. Derfor vil din profil også være anderledes.

3. Sørg for, at dine historier har disse tre komponenter:

Specifik og præcis.
Sjov, interessant og mindeværdig.
Den skal appellere til den type du selv går og drømmer om.

Dette er mine BEDSTE råd om profilskrivning – de ting, der har hjulpet kvinder som dig med at blive forelsket, blive gift og starte familier.

Men jeg indrømmer: Det er selvfølgelig lettere sagt end gjort, at skrive en grundig og opmærksomhedskabende tekst. Selvom du er en smart, stærk og succesrig kvinde, er det ret vanskeligt at skrive om dig selv – især ved hjælp af denne formel når man nu skal starte fra scratch.

Mit gæt er, at du bliver nødt til at bruge mindst 10 timer på at arbejde på din profil for at få din profil fra et B-minus til et A-plus.

Tak fordi du læste med!