Sommerdagene er ankommet, og folk ser hedebølger over hele landet (vi slår endda en masse varmerekorder, uff).

Det betyder, at dating singler søger sommerkærlighed med nogle nye regler i baghovedet.

Hvis dit forår også blev smadret af corona, så er det tid til at tage på en virtuel eller socialt distanceret sommerdate, da det varmere vejr er en velkommen ændring for mange.

Så hvis du har travlt med at komme i gang, så skal du huske at det gælder om at skabe en forbindelse. Lad ikke sommeren gå forbi dig uden at planlægge en sjov udflugt sammen eller fra hinanden.

Her er hvorfor online dating om sommeren er den bedste tid på året for singler.

1. Dage og nætter er længere, så du kan planlægge flere dates
Om sommeren er der flere timer på dagen (og natten) til at gå ud på dates, så udendørs vandringsdate kan planlægges morgen, middag eller nat.

Hvis du har travlt med at bruge datingapps, kan du planlægge flere dates på samme dag, og hvis en går godt, kan den strække sig til en anden date på stedet.

2. Post fotos i din sexede sommergarderobe
At bringe din sommergarderobe ud er et ritual for mange. At finde den skjulte perle af en top, der kan være det perfekte look til dine jeans er både sjov, og kan bruges til din profil og de afslappede dates du skal på.

Hvis du klæder dig ud til en mere formel date, vil den læbestiftrøde minikjole eller T-shirt få dig og din date i stemning for romantik.

3. Folk er lykkeligere om sommeren, og det viser sig i din profil og på dine dates
Ligesom Beatles-sangen “Good Day, Sunshine” er lykke i høj kurs i sommermånederne, og det er lettere at slappe af på en solskinsdag. Forskning viser, at lidt D-vitamin kan være gavnligt for din krop.

Når du har det godt, afspejler det sig i din datingprofil, og du vil op til dine dates føle dig mere positiv over dig selv og dine potentielle romantiske muligheder.

4. Gå ud for en socialt distanceret dato
I begyndelsen af ​​COVID-19-pandemien blev alle hjemme og lavet videodates, men nu hvor tingene åbner sig igen, er det tid til at komme ud. Og der er flere sikre måder, du og din date kan gøre det på.

Du kan tage på en vandretur. Hvis du ikke er på et avanceret niveau med lange vandreture, kan du prøve at gå i en park eller vandre gennem skoven for en sjov spadseretur.

Leder du efter en date her i coronatiden? Vores venner hos Tjek Dating Sider har en glimrende liste over de bedste danske dating sider.

Eller måske foretrækker du en cykeltur. At træne med din date kan være sjovt, når vejret er godt, så tilføj lidt luft i dine dæk, tag en vandflaske, og find din nærmeste cykelsti for sikkerhedens skyld. Stop undervejs for noget limonade eller is, og så har du den perfekte opskrift på en dejlig sommerdate.

Prøv spisning ude i byen. Da restauranter i din by muligvis kun er åbne til udendørs spisning eller udfører, er det en perfekt ide til en afslappet frokost eller en romantisk middag på terrassen, når du møder IRL.

Prøv at tidsbestille din reservation med solnedgangen, så bliver det en aften at huske. Hvis du foretrækker at spise derhjemme, skal du dække bordet med klædeservietter og tilføje nogle stearinlys for at give stemningen et boost.

Besøg en hundepark. Der er en grund til, at de kalder forelskelse hvalpekærlighed. Hvis du og din date begge har hunde, skal du overveje det som en dobbelt date. Hvis ikke, kan du have det sjovt sammen at se de legende kæledyr jage efter en bold eller en frisbee.

Nogle sikre udendørs aktiviteter inkluderer svømning, vandreture, cykling og grill.
Lav skumfiduser ved et bål, hvis du har et i din have, eller gå til en park, der har den slags. Prøv en blanding af skumfiduser, mariekiks, og chokolade. Det er svært at spise uden at blive klistret, men det vil minde dig om din yngre dage.

Gå til en drive-in-film. Selvom det kan være svært at finde en drive-in-biograf i nærheden af ​​dig, er der masser af pop-up-pop-up-drive-in-teatre i sommerhalvåret. Søg efter en inden for køreafstand, og lav en reservation. Hvis du ser en klassisk film eller en rom-com sammen, så kan der hurtigt dukke romantiske følelse op.